torsdag 1 november 2012

Romney, Jeb Bush och Connie Mack kampanjar i Florida

Mitt Romney, Jeb Bush och kongressman Connie Mack (som nu kampanjar till Senaten mot den sittande demokratiske senatorn Bill Nelson) - kampanjade igår tillsammans på ett event i Jacksonville, Florida. Folkpartisten Mathias Sundin bevistade eventet, och skriver att det är det bästa Romney-framträdande han sett.

Här är eventet, som jag såg alldeles nyss (utlagt av min kompis John Gustavssons bloggkollegor på Right Speak), där Romney bland annat pratar om sin fempunktsplan för att få USA på fötter igen, och betonar inte minst öppnare handel med Latinamerika (ett område Connie Mack är mycket välbekant med - och Mack är en av republikanernas ledande experter på Latinamerika). Det är ett bra tal, men självfallet väldigt mycket stump-speech i linje med de tal han hållit tidigare under månaden:



Sundin skriver i sitt inlägg också att det är synd att så få väljare ser kampanjevent som dessa. Det håller jag helt med om. Man behöver inte se många kampanjtal, då kandidaterna oftast säger ungefär samma saker i alla tal. Men man bör i alla fall ta sig tid att se något - då dessa kampanjevent ger en känsla för kandidaterna som man inte får i debatter, intervjuer eller i något annat sammanhang alls. Något Barack Obama om inte annat bevisade 2008.

Se även tidigare inlägg:

Jeb Bush kampanjar för Romney i Florida 20121101

-------------------

CPAC 2011 - del 29: Connie Mack 20110215

Inga kommentarer: